× Repetitieschema  LKO Nieuws Muziek download Algemene Info

Wegwijzer
Voorkeuzemenu leden Snelkeuzeknop voor orkestleden

Wegwijs

Ben ik ingelogd?

Sommige pagina's zijn niet publiek toegankelijk. Om die te zien, moet je eerst ingelogd zijn. Dat doe je door op

Je ziet dan bovenaan een zwevend paneel met je inlognaam verschijnen, een extra menuonderdeel 'Extranet', en het inlog-icoon is gewijzigd in een uitlog-icoon:

niet aangemeld wèl aangemeld (paneel!)

Legenda menu symbolen

Verklaring van de symbolen en menu teksten verschijnen als je de muis-pointer boven het menuonderdeel laat zweven. De verklaring voor de symbolen op een rijtje:

Huisje 'Home', de startpagina (die overigens ook bereikbaar is door op het LKO logo rechtsboven te klikken)
"I"-bord 'Infomatie', de pagina met openbaar toegankelijke informatie die niet al op andere plekken bereikbaar is (zoals bijvoorbeeld het repetitieschema)
Badge-drager 'Extranet', het poppetje met badge geeft aan dat je toegang hebt tot niet-openbare informatie. Wanneer je niet aangemeld bent, draag je de badge niet. Eerst aanmelden dus!
Ingang , en Uitgang
'Inloggen' en 'Uitloggen', wisselend getoond afhankelijk van of je juist niet of wel aangemeld bent.

Snelknop

Voor de paar, zeer vaak gebruikte pagina's is een apart 'snelmenu' aanwezig in de vorm van de kromme pijl linksboven op de pagina. Hierachter zit een kort menu verborgen.

Responsieve schermindeling

Op kleinere schermen (i.h.b. smartphones, maar ook op zeer smalle browservensters op de PC) ziet de schermindeling er anders uit. Deze wordt automatisch aangepast op de beschikbare schermbreedte. Daarbij treedt ook een afwijkende menu opmaak op met ondermeer een menuknop. De menuknop toont met een 'hamburger' icoon, en de snelknop verschijnt in het kleinste geval als bliksem-icoon. Bij uitgeklapt menu wordt het menuonderdeel dat op dit moment actief is in een andere kleur getoond dan de overige.

Het geopende menu toont het pad naar de huidige pagina in een afwijkende kleur.